Matias Emilo Delgado

3 Eylül 2008 Çarşamba by BeşiktAşK

oOoO - oOoO DELGADO


Basel´den transfer edildiğinde, "Ülker'e geri verin, gofret alın" deniliyordu... Geride kalan 2 sezon, Arjantinli´yi çok değiştirdi.

2006: Basel’den transfer edildiğinde, “Ülker’e geri verin, gofret alın” deniliyordu... Geride kalan 2 sezon, Arjantinli’yi çok değiştirdi.



2007: Her oynadığı maç kendini geliştirdi Delgado... Kaptanlık pazubandını koluna taktı, takımın lideri olduğunu futboluyla da kanıtladı.


İlk sezonu kabus gibiydiBeşiktaş tribünleri son üç sezondur Matias Delgado’nun yapacağı çıkışı bekledi... Jean Tigana döneminde transfer edilen Arjantinli futbolcu, ilk sezonunda yeteneklerini bir türlü ortaya koyamadı, acımasızca eleştirildi. Arjantinli’nin sakatlıklar yakasını bırakmadı, hocası Tigana onu sağ kanatta görevlendirdi. İkinci sezonunda Tigana gitti, Ertuğrul Sağlam geldi. Delgado’da gözle görülür bir yükseliş vardı ancak bazı karşılaşmalarda Ricardinho’nun gölgesinden kurtulamadı, “Hangisi oynayacak?” sorusu gündemden düşmedi.

4 karşılaşmada 3 gol attı

Deldado'nun tam anlamıyla takıma ısınması ve kaptanlık pazubandını almasıyla Arjantinli çok farklı bir kimliğe büründü. Avusturya’daki kampta takım arkadaşlarıyla yakından ilgilenen Matias, maçların başlamasıyla da tam anlamıyla patlama yaptı. Siroki Brijeg karşılaşmasında rakip fileleri havalandıran Delgado, Antalyaspor sınavında da perdeyi açan golü kaydetti. Tangocu, bir penaltı kaçırmasına rağmen önceki günkü Konyaspor maçının da yıldızıydı.

Filed under having

0 yorum: